Over een aantal weken keert het allerleukste, grootste en gezelligste gratis kinderfestival Alles Kids in Drenthe terug op de stadsvloer van Emmen. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen. We hebben iedere deelnemer, vrijwilliger en sponsor hard nodig om kinderen dat weekend in het zonnetje te zetten.
De goedheiligman is officieel 'in het land'! Zaterdag 21 november kun je hem van heel dichtbij zien want hij zal dan de kinderen bezoeken tijdens zijn Haai Zwaai Tuinbezoeken tour.
Wil jij naar het Kiddy's Kittige Concert? Vier gratis kinderconcerten op 12 en 13 september op het Marktplein in Emmen, met foodtrucks, de bekende tv-karakters en natuurlijk optredens van populaire kinderacts.
De tiende editie van het kinderfestival Alles Kids in Drenthe zou aankomend weekend plaatsvinden: twee dagen lang gratis vermaak op de stadsvloer in Emmen voor 40.000 bezoekers. Helaas moet deze jubileumeditie van Alles Kids in Drenthe nog een jaartje wachten, maar de organisatie zou de organisatie niet zijn als daar…

Youtube

Kiddy codes
Alles Kids in Drenthe 2018